Stockholms stads bostadsförmedling AB

Inloggning till Fastighetsägarportalen

Fastighetsägarportalen ger dig som fastighetsägare möjlighet att lämna in lägenheter till Bostadsförmedlingen, och sedan följa dem under förmedlingsprocessen.

Kontakta Fastighetsansvarig Jana Kimvall Hagel tfn: 08-785 88 84/00 för inloggningsuppgifter.

Vid tekniska problem kontakta oss genom att klicka på denna mejllänk: Teknisk support
Genom att logga in bekräftar du att du har läst Bostadsförmedlingens Personuppgiftspolicy.
[200519]
Förmedlingsläget under coronapandemin

Trots allt som har hänt rullar det mesta på som det ska här på Bostadsförmedlingen, vilket givetvis känns bra. Vi ser dock att det har börjat ta längre tid i slutet av förmedlingsprocessen, eftersom fler kunder än vanligt är osäkra på om de ska tacka ja eller inte till bostadserbjudandena. Vår bedömning är att det både har att göra med osäkerheten om framtiden och arbetsmarknaden och att kunderna tycker att det är svårt att tacka ja till bostäder som de inte har sett. Vi vill därför uppmuntra er att lämna mer bildmaterial och information i annonserna och göra videovisningar om ni har möjlighet. Om det går att arrangera visningar är det självklart också till stor hjälp i det här läget.

Läs mer på vår sida om digital visning

[200319]
Information om ändrade öppettider och telefontider

Från och med måndagen den 23 mars ändrar vi våra telefontider på Förmedlingsavdelningen. Detta görs för att vi behöver fokusera på själva förmedlingsarbetet. Vid behov av kontakt övrig tid kan ni vända er till vår kundservice, se öppettider nedan.

Även vår kundmottagning får nya tider. Från och med torsdagen den 19 mars har den öppet tisdagar och torsdagar klockan 9.00 - 12.00.

Öppettider telefon Förmedling: måndag-fredag 9.00 - 12.00
Öppettider kundmottagningen: tisdag och torsdag 9.00 - 12.00
Öppettider telefon Kundservice: måndag-fredag 9.00 - 12.00 och 13.00 - 15.00

Vi hoppas att ni har förståelse för dessa åtgärder!


Mejl 
Lösenord 

     Beställ nytt lösenord »